Skip to main content

Ta fram din vackra hud från insidan

Anta vår 90 dagars utmaning och upptäck vad IMEDEEN hudvårdstabletter kan göra

Bestäm dig helt enkelt för att komplettera din regelbundna skönhetsrutin med IMEDEEN under de kommande 90 dagarna och avslöja ett du som ser yngre ut. Besök en av våra IMEDEEN-rådgivare i början och slutet av din 90 dagars utmaning så att du kan följa dina framsteg. Mer om detta här.

90 dagars utmaning – detta väntar dig

Bidrar till att huden i ansiktet och på kroppen känns mjukare, spänstigare och smidigare på så lite som 90 dagar när du lägger till IMEDEEN hudvårdstabletter till din regelbundna skönhetsrutin.

Hudens utseende påverkas av dermis, det djupa strukturstödjande hudskiktet som innehåller kollagen, elastin och fuktbevarande komponenter. Bilderna här ovanför är en simpel illustration av hur IMEDEEN hudvårdstabletter fungerar under ytan för att framställa synligt slätare och vackrare hud på ytan.

92% av kvinnorna som tillfrågades sa att regelbunden användning förbättrade deras hud

–Beauty Club 2013-studien, 1455 svarande

Dag 01 - 30

TIPS: Var noga med att din dagkräm eller makeup-bas innehåller en solskyddsfaktor och håll även ögonen öppna efter handkrämer som är berikade med solskyddsfaktor. Händerna kan vara avslöjande för åldern, så behandla dem varsamt!

Dag 01

Lägg några minuter på att utvärdera din huds nuvarande tillstånd eller besök en av våra IMEDEEN-rådgivare för en gratis hudskanning. Detta kommer att hjälpa dig att följa din huds framsteg under 90-dagarsperioden.

Dag 08

Gör det till en vana. Gör IMEDEEN till det första steget i din skönhetsrutin: tillskott, rengöring, toning, återfuktning. Hemligheten är att koppla det till en redan befintlig rutin.

Dag 14

Två veckor med din nya rutin! Även om du inte kan se några synliga förändringar i huden hjälper IMEDEEN din hud att ta upp näring från insidan.

Dag 30

Kanske du redan börjar se skönhetseffekterna. Ta en ordentlig titt på armbågar, smalben, överarmar – de områden som alltid behöver extra mycket kroppslotion. Oroa dig inte om du inte kan se några resultat – det är ännu tidigt i utmaningen!

Dag 31 – 60

TIPS: Applicera kroppslotion och krämer medan huden ännu är lite fuktig för att hjälpa till att binda fukten – och tillbringa inte alltför lång tid i badet eller duschen. Kom ihåg hur skrynkliga fingrarna blir om de hålls nedsänkta i vatten en längre stund!

Dag 45

IMEDEENs exklusiva Marine Complex innehåller proteiner. Nu kanske du börjar lägga märke till skönhetseffekterna och den allmänna förbättringen av huden.

Dag 60

Undersök förbättringarna i hur huden känns efter ett bad eller en dusch. Känns din hud mjukare och slätare över hela kroppen? Notera hur du mår.

Dag 61 – 90

TIPS: Undvik törstig hud genom att dricka mycket vatten och försök att byta ut kaffe mot te. Allt te är rikt på polyfenoler, så välj svart, vitt eller grönt!

Dag 75

Få lite feedback. Har vänner, familj eller arbetskollegor kommenterat att du ser bra ut? Ofta behövs att någon annan påpekar det uppenbara – njut av komplimangerna!

Dag 90

Vackrare hud avslöjas. Det är dags att beundra resultaten. Nu bör din hud ha fått mer lyster och kännas mjukare och slätare över hela kroppen jämfört med dag ett.

Gör IMEDEEN till en integrerad del av din skönhetsrutin och fortsätt skörda skönhetseffekterna i många år framöver.