Enable JavaScript to visit this website.

IMEDEEN® Produkter

Imedeen product range

IMEDEEN® kostillskott för dig

Möt framtiden med självförtroende

IMEDEEN® består av två kosttillskott för din skönhet (Tan optimizer och Hair and nails) och tre kosttillskott för din hud (Derma one, Time perfection och Prime renewal). Framsteg inom dermatologi och näringslära gör att vi alla har möjligheten att se fantastiska ut när vi är 30, 40, 50 år och äldre. Det är vetenskapligt dokumenterat att IMEDEEN®s tre olika hudvårdstillskott hjälper till att minska synliga tecken på hudens åldrande från insidan. IMEDEEN® hudvårdstillskott gör nytta för huden över hela kroppen och inte bara i ansiktet. Börja ta IMEDEEN® hudvårdstillskott dagligen och få en hud som känns mjukare, slätare och med mer lyster på så lite som 90 dagar.

  • Derma One Till 25+
  • Time Perfection Till 40+
  • Prime Renewal Till 50+
  • Hair and Nails Till 18+
  • Tan Optimizer Till 18+
Derma One Till 25+
BEHÅLL DIN GLÖD
Derma One pack
DERMA ONE Till 25+

Från 25-årsåldern och framåt börjar nivåerna av hudkollagen att minska och huden kanske inte ser lika fräsch och daggfrisk ut som den brukade göra. Behåll den där ungdomliga glöden med lite hjälp från insidan. IMEDEEN® Derma One® hudvårdstabletter är sammansatta för att hjälpa till att bibehålla den fuktbalans och den lyster som kan minska med hudens första ålderstecken. Lägg helt enkelt till två tabletter om dagen till din dagliga skönhetsrutin och upptäck vilken skillnad IMEDEEN® Derma One® kan göra på så lite som 90 dagar.

Ingredienser: innehåller vårt eget exklusiva Marine Complex och är berikad med zink och vitaminC. Vitamin C bidrar till normal produktion av kollagen, som har betydelse för en normalt fungerande hud och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

VETENSKAPEN BAKOM IMEDEEN® Derma One®

Skönhetseffekten av Derma One har undersökts i fyra olika studier. Studierna omfattade kvinnor med olika ålder, olika hudtyp och olika grad av hud som åldrats av solljus. Data från dessa studier visade påtagliga förbättringar i utseendet av hud som åldrats av solljus hos kvinnor som tar IMEDEEN® Derma One® jämfört med placebo, och förbättringar i flera andra mått på hudens tillstånd, som till exempel hudens fuktighet.

Time Perfection Till 40+
FORTSÄTT ATT SE UNG OCH VACKER UT
Time Perfection pack
TIME PERFECTION Till 40+

I 40-årsåldern kan huden börja visa tecken på åldrande, med fina linjer som blir synligare. Därför är det viktigt att hjälpa den fortsätta se ung och vacker ut. IMEDEEN® Time Perfection® hudvårdstabletter är utformade för att hjälpa till att förbättra hudens kvalitet och fuktbalans, samt minska synliga tecken på åldrande. Lägg bara till två tabletter om dagen till din regelbundna skönhetsrutin och på så litesom 90 dagar kan din hud kännas mjukare och slätare över hela kroppen.

Ingredienser: innehåller vårt eget exklusiva Marine Complex och LycoPhence GS®Forte – en patenterad blandning som innehåller tomatextrakt, extrakt av vindruvskärnor, zink och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal produktion av kollagen, som har betydelse för en normalt fungerande hud och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

VETENSKAPEN BAKOM IMEDEEN® Time Perfection®

Skönhetseffekten av IMEDEEN® Time Perfection® har utvärderats i ett antal kliniska studier och en serie in-vitro-studier. De kliniska studierna omfattade fler än 300 kvinnor. Påtagliga förbättringar av hudens utseende kunde ses med IMEDEEN® Time Perfection® jämfört med placebo och deltagarnas egna bedömningar av hudens textur, torrhet och mjukhet var positiva för IMEDEEN®-gruppen.

Prime Renewal Till 50+
KÄNN DIG FANTASTISK VID FEMTIO OCH UPPÅT
Prime Renewal pack
PRIME RENEWAL Till 50+

Sjunkande nivåer av östrogen i 50-årsåldern inverkar negativt på hudens förmåga att producera kollagen – det protein som håller huden stark och smidig. Huden kan faktiskt förlora upp till 30% av sitt kollagen under de första fem åren efter klimakteriet. Fina linjer blir till rynkor och huden blir torrare, mindre fast och mer utsatt för skador av fria radikaler. IMEDEEN® Prime Renewal® hudvårdstabletter är sammansatta för att hjälpa till med de utmaningar som huden står inför i denna ålder. Två tabletter två gånger per dag – morgon och kväll – hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor och bibehålla hudens fasthet på så lite som 90 dagar.

Ingredienser: Innehåller vårt eget Marine Complex och det avancerade komplexet ViTea® – en blandning av vitt te, lycopen, extrakt av vindruvskärnor, vitamin E och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal produktion av kollagen, som har betydelse för en normalt fungerande hud och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

VETENSKAPEN BAKOM IMEDEEN® Prime Renewal®

IMEDEEN® Prime Renewal® har studerats i en omfattande studie på friska postmenopausala kvinnor mellan 45 och 65 år. Forskarna som genomförde studien konstaterade att kvinnor som tar IMEDEEN® Prime Renewal® under sex månader upplevde att hudens tillstånd och fasthet förbättrades. 

Hair and Nails Till 18+
FRÅN TOPP TILL TÅ
Hair and Nails pack
HAIR AND NAILS Till 18+

Precis som för huden kan det du gör på insidan vara lika viktigt som det du gör på utsidan. IMEDEEN® Hair and Nails är ett avancerat tillskott baserat på kiseldioxid och biotin samt berikat med zink för att hjälpa till att bibehålla vackert hår och starka naglar från insidan. Lägg helt enkelt till en kapsel IMEDEEN® Hair and Nails till din dagliga rutin.

Ingredienser: Sammansättning av silica, biotin och zink. Biotin bidrar till att bibehålla ett normalt hår och zink hjälper till att bibehålla normalt hår och naglar.

Tan Optimizer Till 18+
SOMMARFIN
Tan Optimizer tablets
TAN OPTIMIZER Till 18+

Lägg till IMEDEEN Tan Optimizer® till din skönhetsrutin i samma stund som nedräkningen till sommaren börjar och hjälp till att förbereda huden för solen från insidan. Ta en tablett IMEDEEN Tan Optimizer® varje dag under fyra veckor före solexponering och under hela perioden som huden utsätts för solljus. IMEDEEN Tan Optimizer® innehåller en blandning av karotenoider. Den innehåller även vitamin C och vitamin E.

Kom ihåg att IMEDEEN Tan Optimizer®-tabletter inte har någon brun utan sol-effekt och de ersätter inte användning av solskyddsmedel. Använd dem alltid tillsammans med en kräm eller lotion med lämplig SPF (solskyddsfaktor).

Ingredienser: Innehåller en unik blandning av karotenoider, inklusive lycopen, betakaroten och naturligt lutein från ringblommor (lutein är ett färgat näringsämne som ger växten dess gyllene blomblad). Den innehåller även vitamin C och vitamin E, som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.