Skip to main content

TIME PERFECTION Till 40+

FORTSÄTT ATT SE UNG OCH VACKER UT

 Time Perfection pack

I 40-årsåldern kan huden börja visa tecken på åldrande, med fina linjer som blir synligare. Därför är det viktigt att hjälpa den fortsätta se ung och vacker ut. IMEDEEN Time Perfection hudvårdstabletter är utformade för att hjälpa till att förbättra hudens utseende, samt minska synliga tecken på åldrande. Lägg bara till två tabletter om dagen till din regelbundna skönhetsrutin och på så litesom 90 dagar kan din hud kännas mjukare och slätare över hela kroppen.

Ingredienser: innehåller vårt eget exklusiva Marine Complex och LycoPhence GS Forte – en patenterad blandning som innehåller tomatextrakt, extrakt av vindruvskärnor, zink och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal produktion av kollagen, som har betydelse för en normalt fungerande hud och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

VETENSKAPEN BAKOM IMEDEEN Time Perfection

Skönhetseffekten av IMEDEEN Time Perfection har utvärderats i ett antal kliniska studier och en serie in-vitro-studier. De kliniska studierna omfattade fler än 300 kvinnor. Påtagliga förbättringar av hudens utseende kunde ses med IMEDEEN Time Perfection jämfört med placebo och deltagarnas egna bedömningar av hudens textur, torrhet och mjukhet var positiva för IMEDEEN-gruppen.