Skip to main content

PRIME RENEWAL Till 50+

KÄNN DIG FANTASTISK VID FEMTIO OCH UPPÅT

 Prime Renewal pack

Sjunkande nivåer av östrogen i 50-årsåldern inverkar negativt på hudens förmåga att producera kollagen – det protein som håller huden stark och smidig. Huden kan faktiskt förlora upp till 30% av sitt kollagen under de första fem åren efter klimakteriet. Fina linjer blir till rynkor och huden blir torrare, mindre fast och mer utsatt för skador av fria radikaler. IMEDEEN Prime Renewal hudvårdstabletter är sammansatta för att hjälpa till med de utmaningar som huden står inför i denna ålder. Två tabletter två gånger per dag – morgon och kväll – hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor och bibehålla hudens fasthet på så lite som 90 dagar.

Ingredienser: Innehåller vårt eget Marine Complex och det avancerade komplexet ViTea – en blandning av vitt te, lycopen, extrakt av vindruvskärnor, vitamin E och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal produktion av kollagen, som har betydelse för en normalt fungerande hud och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

VETENSKAPEN BAKOM IMEDEEN Prime Renewal

IMEDEEN Prime Renewal har studerats i en omfattande studie på friska postmenopausala kvinnor mellan 45 och 65 år. Forskarna som genomförde studien konstaterade att kvinnor som tar IMEDEEN Prime Renewal under sex månader upplevde att hudens tillstånd och fasthet förbättrades.